Jäsentiedote syksy 2023

24.10.2023 22:52

PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS

Tätä kirjoittaessa ulkona paistaa aurinko. Viikon päästä ajetaan vuoden viimeiset jokamiehenluokan kilpailut Pikkusuolla. Koko lämpöisen syksyn ajan on pieni, mutta sinnikäs, talkooryhmä urakoinut rata-alueella. Töitä on tehty niin koneella kuin käsin. Tätä ei kukaan olisi tehnyt yksin. Tämä kaikki sujui yhteistyöllä. Yhteistyö on tärkeää kaikilla tavoin. Paikallisten yhdistysten tulee tehdä yhteistyötä keskenään. Me menemme töihin heidän tapahtumaan, niin silloin he tulevat myös meille. Olemme tänäkin vuonna tehneet yhteistyötä monen muun yhdistyksen kanssa paikallisilla kylillä. Tänä vuonna meitä ovat avustaneet Renkku Darts, Aakoo juniorit, Inkeroisten aurinkomartat, Paikalliin ry, Inkeroisten Latu sekä Inkeroisten ja Anjalan VPK:t. Anjalankosken UA:n ihmisiä on voinut nähdä myymässä lippuja palokuntajuhlissa ja liikenteenohjaajina Sippolan vappumiittinkissa. Ilman autourheiluseurojen välistä yhteistyötä ei olisi kilpailuja. Kymenlaakson seurojen kesken yhteistyö on sujunut hyvin. Seurat käyvät toistensa kilpailuissa avustamassa tarpeen ja kykynsä mukaan. Tänä päivänä ei edes kansallisen kilpailun järjestäminen olisi mahdollista yhdellekään seuralle ilman apua. Voimme siis todeta, että yhteistyössä on voimaa!

Henkilökohtaisesti tänä vuonna on kulunut 20 vuotta siitä, kun ensimmäisen kerran kiipesin Pikkusuolla torniin kilpailunjohtajan ominaisuudessa. Sandroosin Teron kanssa kisaa tehtiin, ja minut laitettiin heti tulille kisaa viheltämään. Kohtalaisesti se varmaan sujui, kun sen jälkeen jokusen kisan on saanut viheltää. Tero se myös silloin edellisenä vuotena hallitukseen pyysi. ”Sandelle” suuri kiitos, että näin kävi. On saanut sen jälkeen kulkea unohtumattoman ja vaiherikkaan tien. Näillä sanoilla on ilo ja kunnia luotsata teidät tulevaan juhlavuoteen. Ensi vuonna seura täyttää sen pyöreät 60 vuotta. Eläkkeelle ei olla jäämässä. Meno vain jatkuu entistä vauhtia.

Harri Sihvola Puheenjohtaja

 

JÄSENTENVÄLISET kilpailut järjestetään la 28.10. klo 12 alkaen Pikkusuon moottoriradalla. Ajettavat luokat ovat JM-nuoret, JM-naiset, JM-yleinen ja crosskart. Ilmoittautuminen kilpailupaikalla alkaa klo 11. Paikalla palvelee buffetti edullisin hinnoin. Seuraa tapahtumaa facebookista!

SYYSKOKOUS Seuran syyskokous on torstaina 16.11. klo 19.00 kerhohuoneella. Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat, kuten hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2024 sekä valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuodelle 2024. Kahvitarjoilu.

PIKKUJOULUT järjestetään entisen Hotelli Kantrin yläkerrassa Inkeroisissa la 25.11.2023 klo 19.00 alkaen. Tilaisuudessa palkitaan jäsentenvälisissä menestyneet, muistetaan tasakymmeniä täyttäviä sekä jaetaan kiertopalkinnot. Ohjelmassa on muun muassa musiikkia, kisailua ja arpajaiset. Mikäli olette oikein kilttejä, niin joulupukki saattaa vierailla. Eli pikkupaketit mukaan. Tarjolla on iltapalaa. Tervetuloa viihtymään legendaariseen Kantriin!

KILPAILIJA- JA TOIMITSIJAPÖRSSI AnkUA:ta edustaville kilpailijoille maksetaan kilpailuista kilometrikorvausta. Vapaamuotoiset hakemukset vuoden loppuun mennessä joko anjalankoskenua@gmail.com tai kerhohuoneelle postitse Päätie 23, 46900 Inkeroinen. Hakemuksessa oltava kilpailu, päivämäärä, edestakaiset kilometrit sekä tilinumero. KM-korvauksen määrän päättää hallitus hakemusten määrästä riippuen. KM-korvauksen ehtona on ollut suorittaa yksi toimitsijatehtävä kauden aikana eli merkkaa hakemukseen myös, minkä toimitsija- tai talkootehtävän olet suorittanut. Myös toimitsijat palkitaan lahjakortein. Vapaamuotoiset hakemukset samoin vuoden loppuun mennessä, joihin on listattuna vuoden aikana suoritetut toimitsijatehtävät.

 

KILPAILUT 2024

7.7.2024 Inkeroisten Maastoajo 60v -juhlakilpailu

12.10.2024 Pikkusuon Töyssyt

 

AnkUA hallitus